VINDER AF KLINIK K SPRAYTAN

THINKING OUT LOUD

IMG_8909 IMG_8913 IMG_8923 copyHej piger! TUSIND tak til alle jer der allerede har deltaget i min 2. Adventskonkurrence om 3-måneders forbrug af COLAB, det er jeg så glad for! Hvis ikke I allerede har deltaget, kan I gøre det lige her. Jeg er som I ved fuld igang med SRP, men har i dag taget en lille pause for skriveriet. Jeg har dog været til undervisning med Louise fra My Academy og fået lidt respond og hjælp til mine problematikker, hvilket er så rart. Det gør en kæmpe forskel, at få en udefrakommende til at se på det man laver, ligesom det er så givende og en kæmpe hjælp at få hendes ærlige og faglige mening – er sikker på det nok skal blive godt.

Jeg har fået postet en masse tøj, som nogle af jer har købt via Instagram og min Tictailkeep up shopping! Jeg har lagt en masse nyt tøj ud på begge sider <3 Idag vil jeg dog flashe denne smukke og meget elegante kjole fra By Gabriella, er den ikke bare fin? Jeg er så vild med den! Den er perfekt til det classy look og det fine snit giver den ligeledes et sexet look. Jeg har stylet den med mit Julie Fagerholt bælte, som giver det et råt og tildeles mere hverdags agtigt look, men kjolen går til både fest og hverdag – alene smykker og flot opsat hår vil kunne ændre kjolen fuldstændig. I kan finde den online her!

5 kommentarer

 • Malene

  Hej Caroline. Så smuk kjole.. Må jeg spørge hvad str dit bælte er? Og hvor meget det måler fra den ene ende til den anden? Mvh malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Sikke et flot outfit!

  Kan det passe at du skriver SRP om at blogge? Det lignede det i hvert fald på instagram og det så virkelig spændende ud! Hvis ja, så ville det være fedt at læse din opgave :D
  Jeg er selv i gang med SRP, men det er dog om skizofreni. Så held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TUSIND tak søde Johanne!

   Ja, hihi, hvor er du god ;-) Det er helt rigtigt! Jeg kan sagtnes ligge den op når jeg er færdig måske <3

   Åh lyder også spændende med skizofreni! Overvejede selv at skrive i psykologi <3 Held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VINDER AF KLINIK K SPRAYTAN