High of blue dream

They don’t know your worth

dr-byen-4 dr-byen-6 dr-byen-11 dr-byen-12 dr-byen-14 dr-byen-18 dr-byen-19 dr-byen-21 dr-byen-22 dr-byen-28 dr-byen-32 dr-byen-34
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-10-20 kl. 22.03.16Skærmbillede 2015-10-20 kl. 22.04.06day2153112030_blackSkærmbillede 2015-10-20 kl. 22.06.27Skærmbillede 2015-09-13 kl. 08.26.37
Hej piger <3 Hermed en late-night-update, med gårdagens outfit taget af dygtige Anders Aqqalau Andersen, tjek hans Instagram her. Han har som altid formået at skyde nogle lækre billeder og har styr på nogle lækre locations i byen, her er vi taget til DR Byen og jeg synes de er bleve så cool. Håber også I kan lide dem! Jeg har haft nogle travle dage, skolen spidser til, har lidt arbejde, bloggen og dét at det nu også er mørkt så tidligt, gør det altså også sværere at nå det hele – hihi, kender I ikke det, vinterens mørke er lidt svær at vænne sig til, ligesom kulden ;-) Apropos kulde, har jeg lige investeret i den smukkeste vinterjakke, som jeg glææææder mig til at rocke på nogle outfitbilleder. Den er så fin og lækker – I kan se et lille preview her. 

Jeg havde igår min fine lyse Rosemunde bluse på, flæsenederdel fra H&M, blazer fra Day Birger ét Mikkelsen, støvler fra Billi Bi og taske fra Mulberry. Et meget klassisk og enkelt sæt, men langt fra kedeligt. Som nogle af jer måske har bemærket, har jeg også fået farvet hår – det er lavet af dygtige Stine i Stylebox Lyngby. Farven er blevet mørkere, har fået trukket bundfarven længere ned og lysnet med nogle enkelte lyse striber. Jeg er glad for resultatet, som jeg synes er blevet naturligt og super flot. Hvad synes I? Håber I får en dejlig aften, sov godt når I når dertil <3

6 kommentarer

 • natascha

  Fedt sæt!

  Hvor er dine strømpebukser købt? Evt. et link? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvordan er skoene i strørelsen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej smukkeste Caroline. <3

  Er helt vild med dette outfit, men desværre er nederdelen ikke længere på lager. Hvis du ønsker at sælge blusen og/eller nederdelen en dag, vil jeg meget gerne købe det. <3

  Knus. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sofie <3

   Hvor er du sød – er glad for at du kan lide det. Jeg lover at skrive til dig, hvis jeg en dag sælger <3

   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

High of blue dream