SUSHI PÅ STRANDEN, VANDMELON OG EN MASSE FRISKPRESSET APPELSINJUICE

THESE SUMMER DAYS, WITH SUSHI AND FRESH JUICE

Hej søde piger. Idag da mine forældre og jeg spise middag, fik jeg lige taget nogle billeder af de fantastiske omgivelser, og ikke mindst lækre mad. Både i foregårs, igår aftes og hertil eftermiddag har jeg nydt lidt sushi, og de lækreste friske juice med ingefær og vandmelon – det smager bare så fantastisk, udover det er den sundt og jeg kan altid spise og drikke det det. Imorgen, søndag er faktisk min sidste ‘rigtige’ dag hernede, da vi mandag morgen ved en 10 tiden bliver hentet af en bus, og kørt ud til lufthavnen. Ugen er fløjet afsted, men jeg har nydt det og min krop har haft så godt af det.
Igår prøvede min søster, hendes veninde og jeg noget ret vildt og spontant. Min søde veninde Emilie, havde fortalt mig om noget der hedder Parasailing – som hun havde prøvet på hendes ferie. Man bliver simpelhen trukket efter en båd, i en faldskærm, hvorefter vi havnede 200 meter oppe i luften, med udsigt over det uendelig store hav. Det var så fedt, og jeg havde virkelig aldrig troet at jeg skulle gøre det, men det af vi kunne sidde 3 samme, var så fedt! Jeg kan poste nogle billedet af det imorgen, hvis i vil se det. Jeg håber i får en skøn weekend, kys og knus <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUSHI PÅ STRANDEN, VANDMELON OG EN MASSE FRISKPRESSET APPELSINJUICE