COCOA & HAZELNUT GRAIN-FREE GRANOLA

THEM PINK HEELS

picmonkey-imagedsc_9361
Billi Bi heels HERE
_____________________________
Hej piger <3 Jeg har idag brugt morgenen på at være oppe i min søsters salon, hvor jeg har fået lavet negle på fødder og hænder, iih det så dejligt – elsker når neglene bliver så pæne! Nu mangler jeg bare sommervejret, så jeg kan hoppe i sandalerne. Idag, ville jeg dog vise jer, disse SÅ fine stilletter fra Billi Bi, som jeg virkelig er vild med. De er i den fineste, sarte lyserøde farve, et flot snit og så er de lidt velour agtige i stoffet, som gør dem ekstra girly og feminine. Hvad synes I om dem? Er de ikke bare såååå fine? Vi skrives snart igen, kys.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COCOA & HAZELNUT GRAIN-FREE GRANOLA