GREY RUFFLE-BIKINI

Them lines

IMG_7618 PicMonkey Collage1 PicMonkey Image
Hej piger! Undskyld for min sene opdatering idag, jeg har simpelhen bare været så træt, samtidig med at jeg har haft en masse småting at ordne, så nu har jeg netop sat maden i ovnen og fik lige lidt tid til at opdatere jer her på bloggen. Igår holdte jeg en hyggelig vinaften (lad os kalde den dét ;-)) hjemme hos mig i lejligheden, for mine søde venner og veninder. Vi hyggede os så meget, men pyhaaaa altså, jeg kan ikke klarer de mange drinks – og slet ikke flere gange om ugen. Så idag har jeg detoxet med en masse vand, vandmelon, grapefrugt og en omelet til morgenmad. Jeg elsker at nærer kroppen med så mange vitaminer som mulighed, efter en nat hvor jeg har sat min lever på overarbejde – haha, så må man altså også forkæle kroppen lidt indefra <3

Jeg har her et par billeder, af endnu en ny off-shoulder top, som jeg har glædet mig til at vise jer! Den er fra ROMWE og er SÅ super fin altså. Hertil har jeg en basic grå nederdel fra Gina Tricot på. Et meget enkelt og behageligt sommeroutfit <3 Følg med på bloggen senere, fordi hvis I mindes den ask-me-video jeg længe har talt om, så kan jeg afsløre den er ved at blive uploadet til youtube ;-) weeeehuuuu, stay tuned!

SHOP THE LOOK
Shirt: ROMWE 
Skirt: GINA TRICOT

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GREY RUFFLE-BIKINI