DOWN TO EARTH

THEM HIGH BOOTS

picmonkey-collage2picmonkey-collage1
Jacket HERE / Scarf HERE / Dress HERE / Bag HERE / Shoes HERE 


Hej piger! Jeg håber I alle har nydt julen og efterhånden er ved at være klar til nytåret? Er I det? Åh hvor går tiden dog stærkt! Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad min nytårsaften kommer til at gå med, da jeg bare har haft så meget om ørerne – jeg har virkelig haft travlt på det seneste synes jeg. Jeg har dog lige nydt nogle SÅ skønne timer, med min søde veninde Louise, i Skodsborg Spa. Vi havde begge brug for et afbræk fra hverdagen og så synes vi altså, at vi fortjente ren afslapning. Vi nød de dejlige spa-faciliteter, fik god mad og var i sauna gus, som bare virkelig kan abefales! Det er så rart og man kan bare mærke hvor godt det er for kroppen, mhm.

Chris og jeg er lige kommet hjem til mig, så nu skal vi bare hygge os og så har jeg fået ny mobil her til aften, så skal ligge og rode lidt med dem tror jeg – her har I lidt outfit billeder fra idag <3

Før jeg smutter, så blev vinderen af min sidste adventskonkurrence, Jette, der havde følgende sjove juletradition: Når vi spiller pakkespil hjemme hos min 94-årige bedstemor, er det en tradition, at ALLE skal have en pakke, når vi er færdige. Sidder du derfor med 5 pakker, når spillet et slut, skal du give de 4 af dem væk til dem, der mangler. Så ryger pointen i hele spillet lidt, ikke? Desuden er der præcis det samme slik i alle pakkerne.. Suk! Men også lidt hyggeligt, alligevel.. ;).” – Det var så hyggeligt at læse alle Jeres traditioner, men Jette vandt konkurrencen her og må gerne kontakte mig via mail: caroline.m@rburger.dk
Ha’ en skøn aften ladies! Pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DOWN TO EARTH