SUMMER-JUICE-BOOST

Them heels

picmonkey-collage

Heels HERE / Pants HERE


Hej piger! Jeg har virkelig haft en dejlig dag, selvom den har været travl og stået på meget arbejde – som nok kommer til at fortsætte lidt længere ud på aftenen. Jeg startede morgenen ud med at besøge The Beauty Lounge, i Søborg, hvor jeg fik den skønneste ansigtsbehandling og startede et nyt forløb op, som I kommer til at høre mere om snarest.

Jeg ville egentlig blot skrive en kort update, hvor jeg lige viste jer disse fine stilletter fra ASOS, som jeg fik et hav af henvendelser på – efter jeg postede et billede på min Insta-story. De er også bare SÅ flotte og jeg er virkelig glad for dem allerede, selvom jeg kun har haft dem i et par timer ;-) hihi! Jeg har lagt links til både bukser og sko under billederne – vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUMMER-JUICE-BOOST