MORE INTERIOR

THE WINNER

picmonkey-collage dsc_5940 dsc_5945 dsc_5932 dsc_5951 dsc_5924 dsc_5953 dsc_5954
Hej piger. Tusind tak, til alle jer, som deltog i konkurrencen om gavesættet fra Benefit, som jeg lavede en video omkring – den kan I se lige her. Jeg er så glad for mine produkter og elsker sådan, at det giver et så pænt og naturligt resultat. Jeg synes I alle er kommet med nogle så gode tips, og elsker at høre hvilke erfaringer I har gjort jer og hvad Jeres præferencer er – det er altid sådanne tips, som fungerer bedst for mig.

Vinderen blev Sofie Friis, der delte følgende makeuptip: “Mit bedste tip er helt sikkert at eksfoliere/peele huden et par gange om ugen. Det får min makeup til at se meget mere naturlig ud, og så holder den hele dagen uden at se fedtet ud. :-) Et andet rigtig godt tip er at highlighte amorbuen og derefter bruge lidt mørk øjenskygge under underlæben. Jeg har meget små læber, men dette får virkelig mine læber til at se fyldige ud! Knus.”

Selv synes jeg, det er sådan et godt tip, og det er noget jeg selv skal blive bedre til, fordi man kan virkelig se en stor forskel. Det er virkelig alfa og omega at pleje huden, inden man kan ligge en flot makeup og så er tippet med highligteren og den mørke øjenskygge under underlæben, noget jeg må prøve. Tak for alle Jeres tips <3 Vi skrives ved senere!

2 kommentarer

 • Sofie Friis

  Ej hvor dejligt, tusind, tusind tak! <3 Er der noget jeg skal gøre? Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Jeg har kontaktet dig via mail nu <3

   God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MORE INTERIOR