Chiffontop, perfect for the summer

the WHITE DRESS

_DSC0188 _DSC0195 _DSC0212 _DSC0222 _DSC0245 _DSC0267 _DSC0275 _DSC0278Hello lovelies! Hermde lidt flere billeder fra min fantastiske ferie i Tyrkiet med min skønne søster. Jeg har sådan glædet mig til at vise Jer dette outfit, da jeg synes det er så stilrent og classy – virkelig fint altså! Den smukke, smukke kjole er fra Plusfine og hedder ‘Kavali Long Dress’ den koster 1499,- og kan findes hos Plusfine på Østerbrogade eller online her. Jeg er vild med dens enkle look, og de fine detaljer – generelt er hvide kjoler bare smukke, men denne er noget for sig – så unik og skøn at have på i varmen.

Kjolen er også virkelig rå og classy stylet med min søsters fine solhat fra H&M – hvilket giver et helt andet, men lækkert look. Pyyh det har været varmt idag, men det skal man selvfølgelig ikke klage over – selvom det virkelig var lummert. Imorgen står den på hygge og cafebesøg, jaaa <3 Hvad går I og laver?
Love Caroline

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Chiffontop, perfect for the summer