STEPS OF MINE

THE VERY PERFECT ICED LATTE

picmonkey-image dsc_2879 dsc_2877 dsc_2876
God aften piger <3 I må undskylde dette indlæg, bliver lidt senere end forventet. Som jeg teasede med imorges, ville jeg dele min absolut yndlings opskrift på den perfekte iskaffe med jer! Jeg har selv haft skulle tilpasse og justere den, før jeg synes den var helt i top, men nu er den altså også bare noget af det bedste! Jeg drikker, selvom jeg nok burde holde lidt igen, gerne 1-2 iskaffer om dagen – hvad end det så er ude i byen eller hjemme. Jeg synes dog min egen er bedst, og det er alligevel lidt vildt – synes I ikke? ;-)

Jeg veksler mellem Nespressos 3 lidt sødere varianter, der altså er særligt gode til iskaffer, grundet deres søde og syndige undertoner:

Caramelito – som af navnet, er meget karamel-agtig og sød i smagen. Så hvis den søde tand virkelig skal stilles, så er det denne jeg tager. Lige pt. er det min favorit, fordi jeg først fik øjnene op for den, her for et kort stykke tid siden.

Ciocattino – har nok været den mest brugte kapsel hos mig. Denne har chokolade-undertoner, af den mørke slags, hvilket gør den lidt bitter, men stadig med en snært sødme.

Vanilio – denne er med vanilje-undertoner. Faktisk er dette den første kaffe, jeg begynder at drikke. Den er mildere i kaffe-smagen end de to andre synes jeg og laver du en iskaffe af denne kapsel, med rismælk og lidt vaniljesirup, så er den altså on point! 

Jeg er selv helt vildt afhængig af ALPROS mandeldrik, der har en let og tynd konsistens, men alligevel smager den af let ristede mandler. Som sirup, bruger jeg en agavesirup og forsøger at holde lidt igen, men indimellem, må man gerne forkæle sig selv ekstra meget, ikke ? <3 Nu må I sove rigtig dejligt, vi skrives ved imorgen!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

STEPS OF MINE