Feeling sunkissed

THE VERY PERFECT BIKERBOOTS

P1010165 P1010174 P1010179
Hej piger! Jeg har haft en sååå dejlig dag på Hornbæk Strand, som de af jer der følger med på min Snapchat, har kunne se lidt mere af. (@caromarburger) Anders og jeg har taget virkelig mange fine billeder, som jeg glæder mig helt vildt til at dele med jer. Hornbæk er min absolut yndlings strand, her hjemme i Danmark. Jeg har efterhånden fået taget en del billeder deroppe, da der er så mange smukke steder på stranden, samtidig med at både sandet, vandet og de fine små bakker. Så ja, dem skal I se frem til at se på bloggen, en af de kommende dage <3

Jeg er først lige kommet hjem nu og har fået noget aftensmad, så nu føler jeg mig pludselig helt udmattet, fordi jeg endelig får slappet af. Egentlig ville jeg også blot vise jer, disse SÅ cool og rå bikerboots, jeg har købt hjem fra ASOS forleden. De er virkelig fine, god kvalitet og så er de perfekte nærmest året rundt – vinteren som undtagelse selvfølgelig – men ja, de er særligt cool til et par ripped denimshorts og en tanktop.

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-07-14 kl. 18.11.37

6 kommentarer

 • Cecilie

  Hej Caroline
  Jeg tænkte på om du ikke snart vil lave et indlæg omkring din lejlighed og måden du har valgt at indrette den på. Jeg står nemlig selv og skal snart flytte hjemmefra, så det ville være fedt med noget inspiration.
  Knus :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Cecilie <3 Det kan du tro jeg vil! Jeg har netop fået min nye sofa hjem, så der kommer meget snart en masse fine billeder fra lejligheden :-)

   Ih hvor spændende! Det skal du glæde dig til, det så hyggeligt og sjovt at flytte hjemmefra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Caroline :-)
  Hvor er de støvler altså bare for fine – og prisen skader så ikke en fattig studerende hehe
  Hvordan er de i størrelsen?

  Ellers glæder det mig at se du nyder sommerferien i fulde drag
  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Anna :-) Ja, er de ikke? Er også SÅ vild med den! De er meget almindelige, måske en smule små, hvis man vil bruge dem med tykke sokker i.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvordan er de i størrelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Feeling sunkissed