AUTUMN LEAVES FALLING

THE SUMMER PLAYSUIT

picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Hej piger! Puuuuuha det har været koldt idag, selvom solen endda har skinnet næsten hele dagen. Jeg har været ude og skyde outfitbilleder, med søde Anders – herudover har jeg taget billeder af en masse billeder af tøj jeg sælger ud af og nogle supplerende til min Tictail, som gør at I bedre kan se det jeg sælger. Om ikke andet, tænkte jeg, at selvom vejret ikke just er til det – så skal I jo ikke snydes for denne ovenud lækre playsuit fra ASOS, som jeg endnu ikke har fået vist jer. Det er en rigtig summer-item, men jeg glæder mig allerede til at bære den på på kommende vinterferie, som jeg kan forsikre jer om, kommer til at foregå i syden. Jeg synes farven er fin, mønsteret rigtig sommerligt og så er pasformen spot on – den sidder virkelig godt og er også en god ting, at have med til stranden eller poolen. Jeg har altid en kjole eller playsuit som denne, som jeg bruger til over min bikini <3 Hvad synes I om den? Er den ikke bare fin? I kan købe den online lige her  til 329 kr.God aften ladies <3

sponsoreret af ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AUTUMN LEAVES FALLING