TOMMYCOHEN - Nye lyserøde shorts, feminine og unikke.♡

“The summer night is like a perfection of thought.”

Hej søde piger. Da jeg kom hjem fra skole, smuttede jeg indtil Lyngby Storcenter, på en hyggetur i den fantastiske vejr der er idag, med søde Emilie. Lææækkert! Jeg har nydt hele dagen i skole rigtig meget, og jeg kommer simpelhen i det bedste humør når vejret er så dejligt. Jeg er ked af at jeg kun er kommet ét indlæg om dagen, men jeg prøver at få lavet nogle indlæg klar til den uge, hvor jeg smutter på lejrskole.

Egentlig ville jeg i dette indlæg vise jeg et lille sneak peak på min hårfarve, jeg ved godt det er ved at være noget tid siden – men har først fået taget billeder af det nu. Jeg er meget tilfreds med hårfarven, da den er naturlig, ligesom jeg ville have den. Jeg kan godt lide jeg kan sætte mit hår op en knold, som for det første ser naturlig ud, men også helt uden udgroninger. Udover det bliver jeg rigtig glad for det, her til sommer er jeg sikker på. :-) 1000 kys og knus!

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

TOMMYCOHEN - Nye lyserøde shorts, feminine og unikke.♡