DONT TAKE IT FOR GRANTED

THE SIMPELCITY

hej1 hej
The nude dress HERE ∙ Light pink Gucci bag HERE ∙ Black Ganni dress HERE ∙ Black boots HERE ∙ Grey fur HERE  ∙ Soft knit in green HERE ∙ White Ganni boots HERE ∙ Gucci wallet HERE Black soft-bra HERE 


Godmorgen ladies! Here er to collager, med SÅ mange fine items!!!! Åh hvor kunen jeg dog bare shoppe mig fattig, I alt dette. Det er mine latest web-chrushes, den fine, enkle nude kjoler på øverste collage, er fra Miss Guided, men ser bare så ekslusiv og feminin ud. Jeg elsker det strikkede look og prøv lige engang at se, hvor smuk den ville være, til den sarte lyserøde Gucci baby!! Ih det kunne være et fint look. På den anden collage, ser I den fineste Ganni kjole, som jeg overvejet kraftigt at købe, eftersom jeg har selvsamme style, blot i bluse som er én af mine yndlings.

Den grå pels, er virkelig smuk – jeg har den helt magen til, blot i grøn, som faktisk også har været ét af mine bedste køb, som jeg endnu ikke er træt af, på trods af farven. Jeg faldt dog over denne koksgrå farve, som jeg tror ville gå godt til alt i mit klædeskab. De sorte Isabel Marant lignende wedges, er fra Billi Bi’s nyeste kollektion og står også højt på min ønskeseddel – jeg synes det er en klassisk og tidsløs model. Afsluttende, har jeg fundet den fineste grønne strik fra H&M, kortholder fra Gucci (I need this badly!) en tyndt strikket bh og de mest fashionable vintersko, begge fra Ganni! So cool. Har I nogle favoritter? Rigtig god dag piger, vi skrives ved senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DONT TAKE IT FOR GRANTED