Dreaming and casual luxury

THE SALE IS NEAR

PicMonkey Collage
Hej piger <3 Nu er udsalget så småt startet i en masse forskellige butikker, og jeg elsker det! Man bruger altid mange penge under udsalget, men man kan ligeledes gøre nogle scoops. Jeg elsker at finde de styles jeg har gået og savlet over hele året, nu sat ned med 50% det er fantastisk og jeg føler mig så heldig! Jeg har så sent som idag købt de fineste udsalgsvarer, som jeg har ønsket mig længe. Nu er de endelig mine og jeg glæder mig til at vise jer det ;-)

Her har I lidt inspiration, hvis I skal på udsalgsjagt de kommende dage. Magasin i Lyngby starter ‘rigtigt’ udsalg på fredag, selvom enkelte brands som Malene Birger og Designers Remix har tyvstartet (yay!) men her er lidt varer, som måske bliver sat ned – det ville absolut ikke skade. Billi Bi ville også være lækkert at shoppe, I kan se udvalget af Billi Bi her.

CLICK TO SHOP
2151460722_1_9995711554020493-15710988421432
sponsoreret indlæ

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dreaming and casual luxury