ASOS wishes I just bought

The pressure

PicMonkey CollagePB070051
Skinny Jeans: PULL&BEAR 299,- Bikerjacket: ZARA 579,- ・Winterboots: Isabel Marant 3600,-


Godmorgen piger <3 Jeg håber I alle har sovet rigtig dejligt og er klar på en skøn weekend – jeg har en del på programmet i dag og imorgen, skal bl.a. have fyldt mine vipper op hos dygtige Aodore By Nicole og herefter nyder vi en god frokost efterfølgende. Jeg er lige nu i gang med at skrive SRO i skolen, en studieretningsopgave, som man også kan kalde det, hvilket vil komme til at tage en del af min tid i weekenden, da vi snart skal have den afleveret. Er der andre af jer, som også er i gang eller snart skal til at skrive en stor opgave i skolen?

Nok om det, jeg skal nok opdatere jer på bloggen senere – I promise! Imorgen kommer den længeventede makeupvideo forresten, så nu skal I ikke længere vente. Er der andre indlæg, i fortiden synes kunne være spændende? Jeg vil selvfølgelig forsøge at lave en masse inspirerende blogindlæg til julegaveønsker osv. men har I nogle ønsker, må I endelig skrive til mig – det vil jeg blive rigtig glad over!

På billederne kan I se et lidt ældre outfit, eller ældre og ældre – min søster og jeg tog dem i forrige uge. Jeg har min nye yndlingsjakke på fra ZARA som jeg synes er så utrolig fin, og rimelig rå – den har dét der bikerlook, som jeg er ret vild med. Mine jeans er også et par jeg har været virkelig glad for, jeg fandt dem faktisk i Barcelona, i butikken PULL&BEAR – men jeg har fundet dem online til 299,- så I også har muligheden for at klikke dem hjem. Det er de lækreste sorte jeans jeg længe har ejet, så er I på jagt efter de perfekte skinny jeans er dette et perfekt bud! Jeg overvejer endda at bestille endnu et par hjem, bare fordi de er så lækre og sidder så godt ;-)

Morning girls! I have a lot of things on my to-do list this weekend, and I am looking so much forward to some of the things, like today were I am going to get my eyelash extensions filled up, followed my an amazing dinner at Sticks n Sushi! Another things I have to get started this weekend, or maybe finished is my school-assignment, SRO, which is one of the biggest and most influential assignment this school year – so I would really like to nail it!

Enough about my weekend – what are you going to spend your time at this weekend? By the way, I would like to inform you about that either my hair- or makeup video will be posted tomorrow – and I would love if you wrote a comment with you post-wishes, it inspires be to make the posts you ask for and to get some variety. 

On the outfit pictures, I am wearing my new FAVORITE jeans, I bought in Barcelooona. They are literally amazing, and fits me perfectly. They are from PULL and BEAR and you can find them online by using the link underneath the pictures. My jacket is also a new all-time favorite – I love the biker-look it has! I wish you all an amazing weekend <3 
Untitled-1

17 kommentarer

 • Anonym

  Hej smukke Caroline, hvad str bruger du i de jeans ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke selv <3 Jeg har str. 32, tror 34 også havde passet mig godt – de er nemlig riiimlig skinny i 32, men der var ikke flere i str. 34 på lager. <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Mange tak :) Du har en rigtig flot stil – den er meget inspirerede. Er vild med den <3
   Knus Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind, tusind tak – hvor er du sød!

   Det er jeg SÅ glad for at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  En video af hvordan du plejer dit hår og får den lækre fylde! Ville være super skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg har et lidt anderledes forslag til et indlæg. Jeg håber du vil tænke over det, men kan selvfølgelig godt forstå, hvis det er lidt for anderledes :)
  Jeg har nemlig fødselsdag dagen før dig, og jeg bliver også 18 år, så jeg vil gerne holde noget for mine venner. Da jeg normalt ikke er den der holder en fest, ville det være fedt, hvis du kunne komme med ideer til en god privatfest, hvis du selv skal holde noget lignende. Der er stadig lang tid til marts, men det er jo om at planlægge i god tid ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Johanne :-)

   Det er en super god idé til et kommende indlæg – jeg tænker selv nogle gange over, hvordan man bedst muligt kan holde en hyggelig eller vild fødselsdag :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej smukke Caroline. Hvilket kamera bruger du? Du har de flotteste og skarpeste billeder :)
  M.v.h
  Cecilie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Så fede jeans! Jeg vil vildt gerne bestille dem, men kan simpelthen ikke finde ud af hvor i verden Pull&Bear sender deres varer fra. Ved du det tilfældigvis, smukke Caroline? :-) Vil jo helst undgå at skulle betale told.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg synes det kunne være spændende, hvis du skrev et indlæg om dit “favorite clothes” ;-) Jeg ved jo at du sælger ud af enormt meget af dit tøj, men der må jo også være noget som du absolut ikke kunne drømme om at skille dig af med!

  Det ville være fedt med sådan et indlæg, hvor du fx viser billeder af alt lige fra jeans til halskæder, som hører ind under dit såkaldte “favorite clothes” og skriver en tekst under hver item, om hvad der gør lige netop dette stykke tøj undværligt for dig.

  Bare en idé – det kunne blive et rigtig godt indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SUPER god idé, den er jeg helt vild med – og har faktisk aldrig selv tænkt på det! :-)

   Jeg har noteret det og vil snart skrive sådan et indlæg <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej
  Er din pris fast 300,- på dine grønne Piezak jeans du har til salg? Vil du gå med til 200,- i så fald vil jeg gerne købe dem.
  Min mail er vjulie@live.dk
  Vh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ASOS wishes I just bought