∙THE PINK ONE∙

P1010048 P1010052 PicMonkey Collage

Hej piger! Jeg er her til eftermiddag vendt hjem, fra en vild, hård, men ikke mindst helt igennem fantastisk skiferie med de søde piger, fra min klasse. Vi var i Val Thorens, som de fleste af jer nok har bemærket, hvis I følger med via Instagram @carolinemarburger eller min SnapChat @caromarburger. Om ikke andet skal I nok høre meget mere om min tur senere idag – det lover jeg, har så meget at fortælle vise og dele med jer, fra en uge i alperne.

Nu skal det handle om noget helt andet, nemlig hvilke hårprodukter jeg bruger til mit hår, i samarbejde med L’Oréal. De har netop nu fokus på vores allesammens hairobsession, altså at vi alle har forskelligt hår, farve og struktur – hvilket selvfølgelig gør at vores alle hår, derved også har behov for forskellige serier og forskellig pleje. L’Oréal nye advanced formulas, er udarbejdet for at kunne hjælpe os alle og bekæmpe ethvert hårproblem, vi nu end måtte have. Formålet med dette indlæg, er derfor at guide jer og fortælle jer lidt om Elvital og L’Oréal Paris’ #hairobsession kollektion, så I kan finde den helt rigtige måde at pleje jeres hår på. Jeg synes selv at det kan være svært at finde rundt i de forskellige serier af produkter, men jeg håber at denne mini-guide, kan hjælpe jer, med at finde den perfekte serie.

OBSESSED BY SILKY SOFT HAIR? GO FOR THE GOLDEN ONE
Elvital Extraordinary Oil er en serie til de med tørt hår, som ønsker at få en intensiv pleje. Disse produkter plejer håret fra rod til spids og er særligt godt til de der har tendens til at få tørre spidser – eller måske har problemer med tørhed af håret i vinterperioden.

OBSESSED BY SHINY HAIR? GO FOR THE PINK ONE – LIKE ME
Denne Nutri-Gloss Luminizer er for jer, der har normalt til fyldigt hår og ønsker et lille ekstra touch, i form af små glimmerstykker, der virker helt på til 48 timer. Denne serie hjælper med lysrefleksionen og giver håret et vægtløst og glansfuldt look.

OBSESSED BY HARDWEARING HAIR? GO FOR THE YELLOW ONE
Anti-Breakage-serien er udviklet for de med ødelagt hår, der er blevet farvet og derved er blevet skadet og tørt. Produkterne i denne serie indeholder det der hedder cement-ceramide, som hjælper håret med at genopbygge og reparerer det, samtidig med at serien blødgører og gør håret stærkere.

OBSESSED WITH YOUR HAIRCOLOR? GO FOR THE RED ONE
Color-Vive er for de der har farvet hår eller hår med highlights i. Denne serie indeholder et UV-filter der er særligt udviklet til at beskytte og bevare den pågældende hårfarve, samtidig med at den beskytter håret og giver det en flot glans.

OBSESSED BY THICK HAIR? GO FOR THE BLUE ONE
Elvital Fibralogy er for de der har tyndt og fint hår – som jo også er smukt. Denne serie er dog for de af jer, der ønsker at opnå mere volumen. Jeg har en veninde med tyndt og fint hår, der efter brug af denne serie oplevede den lækreste fyldige følelse af sit hår – så kan også kun tale godt om denne serie.

Jeg har selv været RIGTIG glad for Nutri-Gloss luminizer ∙ The Pink One. Disse produkter, har været de helt rigtige for mig, da jeg efter intensiv pleje af mit hår, samt minimal farvning, endelig har fået sundt hår og fra naturens side har meget volumen. Jeg er derimod helt tosset med at give mit hår ekstra shine, glans og glød – hvilket denne serie VIRKELIG formår at give håret, da den giver et glimmer-look samt flot lysreflektion, der gør at håret fremstår meget livligt, sundt og glansfuldt. Jeg håber I kan bruge guiden til noget – hvilken serie vil I vurdere, ville være den helt rigtige for jer? I kan tage testen her. Stil endelig spørgsmål, hvis I skulle have nogle. <3

Sponsoreret indlæg

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UNDERWIRE LACES