PURPLE VIBES

THE PERFECT NUDE DRESS

IMG_1755 IMG_1757 IMG_1821 IMG_1840 PicMonkey Collage PicMonkey Collage2
CLICK TO SHOP
129196-0012_7
Hej piger! Som de af jer, der følger med på min Snapchat, nok opdagede igår – var min søde fotograf, Anders, og jeg på Hornbæk Strand, for at tage en masse fine billeder. Her er de første, hvor jeg har min nye, nok nuværende yndlings kjole på, fra Nelly i den smukkeste nude farve – som er SÅ flot til en solbrun hud – selvom jeg har snydt med lidt selvbruner, shhhh ;-) Kjolen har nogle flotte draperet effekter, et flot snit og så sidder den bare rigtig pænt. I kan finde den hos Nelly, lige her. I må nyde jeres aften piger, vi skrives ved <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PURPLE VIBES