TRY TO MAKE A LITTLE CHANGE

THE PERFECT ESPADRILLES

P1010182 P1010205 P1010233
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-07-10 kl. 17.05.20
Hej piger! Idag har den stået op oprydning og rengøring i mit lille hjem, som afsluttes med en tur hjem til mor og far. Mine forældre er på nuværende tidspunkt i et mindre flytterod, da de flytter ud af deres hus d. 1 august og skal igang med at bygge et nyt – de var så heldige at få huset solgt på 6 dage. Jeg har været op og ned fra kælderen og omrokeret en masse her hjemme, det er altid så rart at komme i dybden med oprydning og få struktureret, alt mit ellers uorganiseret rod, haha ;-)

Selvom det ikke just er sommervejr udenfor, lige fortiden, synes jeg alligevel I skulle se disse fine espadrilles fra ASOS, hvis I nu skulle afsted på ferie eller blot vil gemme dem, til den danske sommer, forhåbentligt snart vender tilbage. De er som sagt fra ASOS og koster 180 kr. – hvilket jeg synes er en alletiders pris, vi alle kan være med på. De er lige nu på lager i alle størrelser, så skynd jer ind på ASOS, hvis I vil nå at have et par – tror de ryger hurtigt <3 Vi skrives ved senere – love!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TRY TO MAKE A LITTLE CHANGE