COFFEE LOVER

THE NEW YEARS EVE

picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Hej piger. Så fik jeg samlet lidt billeder fra min nytårsaften, som simpelhen endte ud så hyggelig. Jeg havde hverken de store planer eller forventninger til aftenen, så vi tog den egentlig bare lidt som den kom. Vi bookede bord på Sticks n’ Sushi på Borgergade, 2 dage før – så det var også en lidt impulsiv beslutning. Maden var bare så lækker og vi var mere end mætte, da vi gik derfra, os 4 piger ;-) Udover det havde vi nydt en masse gode drinks forinden og under middagen.

Efter spisning tog vi til en fest, nær Borgergade og det var også super hyggeligt! Det er altid hyggeligt at se gamle venner, og at møde nye bekendtskaber. Så alt i alt, havde vi en skøn og festlig aften <3 Mit outfit endte ud ret enkelt, jeg havde som altid, slet ikke planlagt, hvad jeg skulle have på, men dette look er en sikker vinder – og det passede mig så fint, at det hverken var over– eller underdressed. Hvad lavede I på aftenen?

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COFFEE LOVER