COSY EVENINGS

THE NERI DRESS

picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage dsc_0558 dsc_0556 dsc_0546 dsc_0541 dsc_0468
Vest from Gat Rimon, similar HERE / Dress from BoxNFemales HERE / Shoes from Miinto HERE / Bag from Romwe HERE
__________________________
Hej piger! Ih hvor er vejret dog kedeligt, sammenlignet med igår, hvor det jo bare var såå lækkert. Anders og jeg fik taget nogle fine outfitbilleder i solen igår, hvor jeg havde min nye Sisters Point kjole på, fra hjemmesiden Box N’ Female, jeg netop har indgået et samarbejde med. Jeg synes kjolens enkelthed, farve og snit var så fint og lige mig. Jeg elsker kjoler i denne længde og stil, da de kan bruges året rundt og er fine både med leggins under eller bare ben. Jeg havde stylet den med min Gat Rimon vest og et par bikerstøvler.

I kan ved køb hos Box n’ Female, spare 15% ved at bruge rabatkoden: caroline15. 

Min fine taske, er jeg helt oppe og køre over – er den ikke bare cool? Den er fra Romwe og er så fin!! Helt perfekt, til de mere enkle outfits, som dette synes jeg.  <3

pictures by Anders Aqqalu Andersen

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COSY EVENINGS