On my nails

The most talented photographer the beauty Signe Mørkeberg Sjøstrøm

PicMonkey Collage
Godaften mine sødeste læsere <3 Jeg har haft en heltigennem dejlig og inspirerende dag idag! Min morgen startede fantastisk ud, jeg fik sovet længe, lavede den lækreste omelet/wrap med laks, avocado og krydderier, spiste en frisk frugtskål og så tog jeg ind til smukke Signe Mørkeberg Sjøstrøms, som er den dygtigste fotograf. I sommers mødtes Signe og jeg for første gang, hvor hun tog det smukkeste billede og lavede min ‘drømmeheader’ – den er SÅ meget mig og hun forstår virkelig at formidle hendes kreative sider og tilpasse sig den stil jeg er, samtidig med at hun selv er SÅ inspirerende, dygtig og har en gennemført stil. Jeg har altid synes Signes billeder er de smukkeste, hvilket også er grunden til at jeg dengang i sommers kontaktede hende og måtte gøre det igen idag.
PicMonkey Collage1
Vi har haft den hyggeligste dag i hendes studie, og vi fik taget nogle så smukke, enkle, feminine og unikke billeder. Man kan mærke hendes passion for hvad hun laver, og der er ingen tvivl om at det er sådan man bliver dygtigst og bedst! Egentlig burde I alle tage et kig forbi Signes blog, som jeg trofast følger med på – bliver virkelig inspireret af alle billederne – så ved I hvad jeg snakker om <3 I kan komme til Signes blog lige her – fik jeg forresten nævnt at hun er noget af det smukkeste? Det er tydeligt på det ovenstående billede <3 Jeg glæder mig SÅ meget til at vise Jer flere af de billeder vi fik taget idag, der er så mange fine :-) Love Caroline

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

On my nails