FRIDAY WEB-WISHES

THE LOW BACK

picmonkey-collage
Hej igen piger. Min fredag, er blevet brugt på sofaen, er helt udmattet efter en lang uge og har endnu en arbejdsdag imorgen, før jeg holder rigtig weekend. Næste uge, skal jeg dog på en lille mini-trip til Madrid med C. Jeg glæder mig så meget til en tur bare os, alene tanken, gør mig så glad og lykkelig – I skal nok komme til at høre meget mere om turen snart – da vi jo allerede er tæt på! Inden jeg hopper i seng, ville jeg dog lige vise jer, denne så fine enkle bluse fra Bubbleroom, med en dyb rygudskæring, der gør den ekstra fin. Jeg elsker basic items, der alligevel ikke er så basic igen, hvis det giver mening. ;-) Hihi, I kan finde denne online lige her til 169 kr. – ha’ en fantastisk weekend og aften <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FRIDAY WEB-WISHES