Asymmetric leather skirt with a lacetwist

The little black dress – favourite musthave

PicMonkey Collage6
DSC_4531Hej piger <3 Et lille tip, om en fin ‘little black dress’ skader vel aldrig. Jeg fandt denne hos Sheinside forleden, og synes bare den er så fin – særligt med den enkle detalje, der gør at den skiller sig ud fra en basic sort kjole, hvilket jeg synes er super fint. Den kan bruges til fest med stilletter og clutch, som jeg bærer den på billedet – ligeledes kan den styles til hverdagsbrug med bare ben, bikerstøvler og måske en strikbluse eller skindjakke.

De fine stilletter er fra Zaful og minder, som I kan se RIGTIG meget om Valentinos. Jeg har selv gået og drømmet om et par Valentino stilletter, og jeg ved at de nok skal blive mine en dag, dog har der lige været et par andre ting, jeg har prioriteret højere. Flere af jer, er måske på SU eller har bare ikke pengene til et par Valentino stillletter, der er disse altså super fine og derved et godt alternativ, også hvis man bare ikke er interesseret i at smide mange penge efter et par stilletter.

De koseter de ca 279 danske kroner, man skal dog være opmærksom på at der kan forekomme told. Lige pt. er de desværre udsolgt på Zaful’s hjemmeside, men jeg har været i kontakt med dem og de skulle gerne snart komme online igen. Jeg lover at skrive til jer, når de er online. Hvad synes I om sættet, er det ikke fint?

SHOP THE LOOK:
Little black dress – Sheinside
Heels – Zaful
Clutch – Mulberry

 

6 kommentarer

 • Christina

  Da jeg så billedet, tænkte jeg med det samme at du havde købt dem, de ligner jo helt vanvittigt :) Dem må jeg helt sikkert ha fingrene i når de kommer igen, har længe gået og sukket over dem fra valentino men jeg må som dig prioritere en smule og der er andre ting jeg prioriterer højere end sko lige pt, solvom de er alt for lækre :kissing_heart:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina <3 Det er helt vildt, men kender godt selv det ift. prioteringen – nogle gange er der bare vigtigere ting, selvom jeg ved at jeg må eje et par Valentinos en dag.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Caroline!
  Jeg faldt fuldstændig for disse sko, da du lagde et billede ud af dem i et tidligere opslag. Jeg bestilte dem sidste søndag, hvor de stadig var på lager, men har ikke modtaget en mail her en uge efter om, at de har sendt dem afsted.. Så jeg vil bare lige høre, hvor lang tid der gik, før du modtog skoene? :blush:
  Super fed blog du har, elsker at følge med!
  Knus :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Kathrine <3 Ja, er de ikke bare fantastiske – er så vild med dem! Der kan godt gå 1-2 uger ift. leveringen <3

   Er glad for at du følger med – ha' en dejlig weekend!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Caroline :)

  Har lige tjekket hjemmesiden og der står at de er hjemme er str. 38 og 39

  Hvordan var dine i størrelsen, og hvor meget told kommer der oveni prisen? Og er du stadig glad for dem, holder de og kan man gå i dem? :D

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida <3 Mine var lidt små i størrelsen, jeg bestiltte en str. 38, som jeg normalt er, men synes faktisk de var små i det, og ville sagtnes kunne have passet en str. 39.

   Der kommer måske told oveni, den første gang jeg bestilte, skete der ikke noget, 2. gang skulle jeg betale 170 kr. mener jeg <3 De er super fine og man går faktisk ok i dem!

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Asymmetric leather skirt with a lacetwist