VITA LIBERATA∙LUXURY TAN

The little black dress

PicMonkey Collage1
Black dress ∙ Straped sandals 

Hej piger! Det er fuld fart over feltet hos mig, både igår og idag har den stået på hygge i Hornbæk, hvor jeg tager hen igen her til aften. Bliver så hyggeligt – er der nogle af jer der skal dertil? I anledningen af dette, ville jeg vise jer denne fine sorte kjole med dyb udskæring – er den ikke fin? Jeg er vild med den! Den er meget enkel, men alligevel synes jeg sagtnes man kan gøre den festlig med nogle fine smykker, stilletter osv.

Nu er der virkelig ikke længe til at min søster og jeg rejser til LA, jeg kan slet ikke vente med at opleve den by – og tanken om at vi står i lufthavnen før jeg får set mig om, gør mig helt klar. Er sikker på at vi får en helt fantastisk tur! Vi skrives ved snart igen, kys!

 

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VITA LIBERATA∙LUXURY TAN