17' WISHES

The grey tee

picmonkey-collage
Hej piger! Se lige en fin enkel tee, er den ikke bare cool? Jeg elsker min, den er så cool, simpel og helt perfekt at mixe til enten jeans eller en nederdel, for et mere råt look. Jeg har både erhvervet mig denne, i grå, hvid og lyderød, som jeg synes er fine på hver deres måde. Det er altid godt, at have sådanne basic items, i sin gaderobe, så kan man altid sammensætte dem med det meste og det gør dem bare så anvendelige. Hvad synes I om dem? I kan finde den online lige her. Vi skrives ved senere, god dag <3 <3

   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

17' WISHES