CATCH THIS IN MY SHOPPING-BAG

THE GOLD CROP-TOP

IMG_0118IMG_0122PicMonkey Collage4
God aften piger! Jeg undskylder for det sene indlæg, men min computer har virkelig drillet mig de seneste dage, så den var en tur forbi min MEGET tekniske far, der heldigvis har reddet computer og mobil, så jeg kan blogge videre, hihi – lucky me! Jeg er nu tilbage med en masse fine indlæg, en VIDEO imorgen – spændende ikke? <3 Det er pt. 2 af den spørgrunde jeg har kørt for et stykke tid siden, håber I kan lide den. I aften, tænkte jeg dog, at I skulle dette fine sæt fra Dress for Success, som I har set nogle forskellige sæt fra efterhånden.

Dress for Success åbner Deres webshop på lørdag og jeg glæder mig SÅ meget til at se det færdige resultat, som jeg er sikker på, er riiiigtig flot!! Nu vil jeg hoppe i seng, har haft en lang, udmattende dag – vi skrives ved imorgen tidlig ladies, sov rigtig dejligt!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CATCH THIS IN MY SHOPPING-BAG