SushiLovers

The gold bomber and suede jeans

IMG_0084 IMG_0093 IMG_0094 IMG_0100 PicMonkey Collage
Godmorgen piger! Ih hvor er det bare et lækkert vejr idag, jeg håber jeg kan komme ud og sole lidt, da det jo efterhånden må være nogle af de sidste varme og solrige dage, tænker jeg. Ellers står weekenden på oprydning, afslapning, en masse blogging og så skal jeg til IKEA med min veninde imorgen, der snart flytter ind i sin HELT egen lejlighed. Hihi, bliver så spændende – og så er det endda lige nede af min vej, så vi kommer til at kune gå til hinanden – hyggelige ikke? Tror det bliver rart at være så tæt på hinanden, så man altid lige kan smutte forbi, spise sammen eller bare hygge.

Jeg har gemt dette outfit til weekenden, da jeg tænkte denne guld bomberjacket og disse skinny jeans med snørreeffekt, er det perfekt lørdagslook – am I right? Jeg er vild med det! Den lækre bomberjacket er så fin og meget opsigtsvækkende, men på en cool måde. Jeg vil ligeledes synes den kunne være cool at style til en bytur. Den kan forresten købes hos Rosted Raw via Facebook eller den fysiske butik på Vedbæk Stationsvej. De rå skinny jeans, er nogle jeg længe har ledt efter – særligt disse med snørreeffekt, som jeg virkelig har savlet over længe. De er fra By Gabriella / Dresses Copenhagen, der ligger på Valby Langgade og kan findes online her. Hvad synes I om looket? Vi skrives senere <3

2 kommentarer

 • Hvor er det bare et lækkert outfit! Bomberjakken er SÅ smuk! Er bukserne højtaljede eller lavtaljede? De er så lækre, tror jeg må eje dem, men har bare haft bukser i den stil før, der faldt ned hele tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja ikke, er også SÅ vild med det! Bukserne er mere lavtaljet end høj, men de falder ikke ned <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SushiLovers