FOR WHAT IS WORTH

THE GLITTER DRESS

picmonkey-collage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

picmonkey-collage2
Godmorgen søde piger! Som lovet, får I her lidt mere inspiration til nytårs- og julekjoler, der er festlige og smukke! Denne er fra Fashionline.com. Den er så smuk og meget glitrende, så altså fuldstændig essentiel til de mange festlige lejligheder der kommer i netop denne og den kommende måned. Jeg styler denne med et par enkle stilletter og en enkel blazer, da kjolen er så ‘meget’ i sig selv. Jeg elsker den høje hals og så har kjolen her, også den fineste åbne ryg, som gør den ekstra festlig og feminin. Kjolen her, har jeg selv set på mange insta-ladies, og den er ret populær, så tror man skal være hurtig, hvis man vil nå at have en. Hvad synes I om den? Er den ikke bare smuk? I kan finde den online her – lad mig endelig høre hvad I synes om den. Vi skrives ved senere – vi har jo også en adventskonkurrence, vi skal have skudt gang i ;-) Kys!

3 kommentarer

  • Den er super flot! Perfekt til de bryllupper jeg skal til næste år :) Jeg har bare slet ikke ryggen til det… Er den helt åben bagpå?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha

    Hej.! Den er så smuk og har lige opdaget den på din side da jeg leder efter kjole til min fødselsdag.. hvad størrelse har du på da jeg er lille og spinkel og er bange for at jeg ikke kan passe den

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

FOR WHAT IS WORTH