Min nye baby, MacBook Air!

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.”

Godmorgen søde læsere,
I må undskylde billederne ikke kom ind igår, der opstod en masse problemer med at få billederne fra min gamle MacBook, over på den nye. :-)
Men jeg har selvfølgelig fået det på plads nu, så i kan se mine nye køb og giveaway præmierne, kommer der billeder ind af lidt senere, i kan kun glæde jer!
Udover det, har jeg besluttet af giveawayen, kommer til at forløbe lidt anderledes end jeg skrev igår, jeg så nemlig en masse af jer søde piger, havde fundet en favorit ting af præmierne. Så jeg tænker at 1. pladsen simpelhen selv kan vælge mellem alle tre ting, 2. pladsen ligeledes, bare mellem de 2 andre ting også er 3. pladsens præmie jo afsløret.
Men som sagt fik jeg i tirsdags købt en lækker Bobbi Brown mascara, som bare er så god. Den giver nogle utrolig lange vipper,  og fuldstændig klumpefri – det kan da ikke blive bedre vel? :-)
Det er faktisk det vigtigste for mig ved en mascara, at den ikke klumper.
Så købte jeg en lækker strik, og en palliettop til inden under den, og det ser bare så fint ud. Sidst men ikke mindst købte jeg den skønneste pelsvest man overhovedet kan tænkte sig til. Hold nu op!
Jeg er vild med farven og pelsstrimlerne, som er det der fuldfører hele looket ved den. Jeg er sikker på jeg kommer til at nærmest leve i den, fordi den er så lækker og have på, udover det er jeg sikker på den ser lækker ud til en masse outfits.
Jeg har fået en masse spørgsmål på den sidste, spørgsmål lige fra min fremtid til om hvor mange penge jeg bruger om måneden. Jeg vil selvfølgelig gerne svare på alle jeres spørgsmål, så jeg tænker at jeg senere idag, vil skrive til om hvor jeg studerer efter 9. klasse og generelt hvordan jeg lige nu tænker min fremtid bliver. Så i må bare holde øje med bloggen søde piger, der kommer en masse spændende indlæg senere!

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min nye baby, MacBook Air!