NIGHT IN

THE FIRST NINÈ COLLECTION

skaermbillede-2017-10-26-kl-14-55-51
God aften piger <3 Jeg har arbejdet hele aftenen, efter jeg har nydt søndagen i min søsters selskab. Vi startede formiddagen ud med en hyggelig brunch, efterfulgt af en kaffe på SOULS på Østerbro, der virkelig er blevet ét af mine favoritsteder. Jeg har været så bagud med en masse arbejde og skole, så jeg har virkelig forsøgt at være koncentreret og fokuseret her i sidste øjeblik – der varsler ingen tvivl om, at jeg arbejder bedst under pres. Det er egentlig så irriterende, fordi jeg har det bedst, når jeg er velforberedt og strukturet.

Jeg tænker, der er nogle af jer, der har det på samme måde? Når jeg har meget tid, er jeg ustruktureret og udskyder ting, samtidig med, at jeg ikke udføre et lige så godt arbejde, fordi jeg ved at der er tid til forbedringer. Åh altså. Men ja, det er altså derfor, jeg udelukkende kan takke mig selv for, alle disse sene arbejdsaftener – måske jeg bliver bedre én dag.

Om ikke andet, ville jeg lige minde jer om, at det fine matching set fra NINÈ Copenhagen snart er udsolgt. Det kommer igen, bare rolig – men der vil være en smule ventetid og komme en ny kollektion også <3 Jeg glæder mig SÅ meget, til at vise hvad jeg har arbejdet på de seneste måneder – det er altid så svært, at gå og holde skjult, men nu nærmer vi os altså launch af AUTUMN/WINTER kollektionen. I kan se lidt sneak peeks lige her – sov dejligt.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NIGHT IN