MY WEBSHOP IS OPEN

The feeling you crave

picmonkey-collage5img_0077 picmonkey-collage7 picmonkey-collage
Dress HERE / Sweatshirt HERE


Hej piger! Jeg håber I har nydt weekend, den er virkelig fløjet afsted synes jeg – sådan er det, når der sker en masse. Jeg har brugt weekenden på at hjælpe mine forældre med at flytte, lavet en masse arbejde og sendt pakker, til alle jer, der har bestilt tøj hjem fra NINÈ – som jeg øvrigt er så taknemmelig og glad over. Det er så dejligt at se Jeres begejstring også, så nu glæder jeg mig bare SÅ meget, til at se hvor fine I alle bliver i det <3 Det er næsten det bedste ved hele processen!

Idag har jeg været lidt sommerlig, da solen jo endelig tittede frem, men stylede den ellers fine kjole, med en hvid hoodie, for at holde varmen og føle mig bare lidt søndags-agtig ;-) hihi. Hvad har I fået Jeres dag til at gå med? Jeg er på vej til en veninde nu, hvor jeg skal hygge her til aften <3

photos by Anders Aqqalu Andersen

2 kommentarer

 • Anonym

  Er det ikke anden gang, du laver dit eget tøj? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Det er første gang jeg selv designer, men har sammen med min søster, for nogle så tilbage solgt et amerikansk mærke:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY WEBSHOP IS OPEN