“The difference between style and fashion is quality.”

Hej søde læsere,
Altså, jeg har haft så meget at se til de sidste par dage, så i må altså 1000 gange undskylde at jeg ikke har fået skrevet de mest interessante indlæg! Jeg har idag fået ryddet op i hele mit skab, og det tager jo  simpelhen så lang tid, især når skabet er fyldt op med tøj, som mit er! :-)
Jeg havde i sidste uge afleveret en reportage i dansk, og det skal lige siges, at jeg jo som sagt skal op til terminsprøverne i næste uge, og jeg kan kan enten vælge at skrive en novelle, nyhedsartikel, folkeeventyr eller en reportage, men da jeg idag fik min reportage tilbage idag med et stort 12-tal, var jeg helt sikker i hvad jeg skulle skrive i næste uge. Det er så dejligt at vide hvad jeg skal skrive, så man kan forberede sig lidt :-) Imorgen skal jeg til fest med søde Camilla, og ellers skal vi bare hygge – i skal nok blive opdateret med en masse billeder! Skriver ASAP – what dosen’t kill you, makes you stronger!

Billede fra Ulrikke Lunds smukke blog – jeg er sikker på at det her outfit vil se så lækkert ud! Hvad synes i søde piger?

2 kommentarer

  • Jeg synes desværre et outfittet er meget over the top, men skoene vil være lækre til et mere simpelt look!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan godt følge dig Christine! Jeg synes dog det ville være fint med en smule overdrevelse på f.eks. nytårsaften – men ja, skoene ville se lækre ud til en simpel sort kjole :-)God weekend,Kærligst C <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.