SALE WANTIES AND GANNI CRUSHES

THE DETAILS MAKES THE DIFFERENCE

picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Hej piger! Inden jeg smutter i seng, som jeg virkelig kan mærke min krop hungrer efter, ville jeg lige vise jer denne fine bluse, SAMT mit nye hår, som jeg endnu ikke har vist jer ;-) Hihi! Jeg er ret vild med denne enkle, klassiske og meget fine bluse fra Sofie Schnoor, der er perfekt til enhver lejlighed. Den har en lille blonde-detajle ved skuldrene og ellers er den helt klassisk og passer til det meste. Farven er herudover vildt lækker, en blanding mellem blå og grøn, giver vel noget turkist? Den er spot on! Angående mit hår, trængte jeg virkelig til at der skulle ske noget forandring – og så tænkte jeg, at mit hår måske også trængte til et få taget et godt stykke af.

Det er meget længe siden jeg sidst har farvet mit hår, da jeg egentlig er igang med at få min egen hårfarve tilbage og synes min naturlige farve, klæder mig bedre, end det meget lyse hår, jeg tidligere haft – selvom jeg til tider godt kan savne det! Mine spidser er så sunde nu og jeg elsker mit nye hår, samtidig med at jeg savner min lange hestehale – haha, det er en smule ambivalent, for hold op hvor er det blevet kort. Christoffer elsker det og min mor og søster, samt veninder synes også det er rigtigt fint – så jeg tror måske bare jeg skal vænne mig til det. Hvad synes I piger? Sov rigtig dejligt, når I når dertil – I kan forresten finde blusen online lige her <3

1 kommentar

  • Birgitte

    Du er så smuk med din nye frisure – så elegant :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SALE WANTIES AND GANNI CRUSHES