MIN NYE LEJLIGHED

THE DAY IS NEAR

picmonkey-collage
God aften piger. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele lidt flere billeder, af dette fine look, jeg viste jer forrige uge. Jeg er stadig helt vild med denne gule blazer, som bare er så cool! Den gør altså ens lidt mørke og enkle vinterlooks lidt friskere og så er jeg faktisk bare blevet ret lun på den gule farve – selvom det egentlig aldrig har været min farve.

Nu hvor der er black friday på denne fredag, er jeg sikker på at Chiquelle, hvor blazeren er fra, kommer til at køre nogle ret vilde tilbud ;-) Jeg skal nok holde jer opdateret, men synes lige I skulle forberedes! Find blazeren online her. Hihi, god aften <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MIN NYE LEJLIGHED