JANUARY SALE AT MIINTO

THE COMFY AND SEXY ONE

picmonkey-collage
Bikini top HERE 320,- / Bikini panties HERE 300,- / Lace kimono HERE 1800,-


Hej piger! Forleden kom jeg i et bikini-humør og selvom jeg ikke har nogen solferie coming up, så kunne jeg bare ikke stå for denne SÅ flotte bikini fra ASOS jeg faldt over forleden. Den er så flot i farven og så synes jeg pasformen er virkelig god – det kan være svært indimellem, med de bikinier der, men det er som om denne, bare er perfekt – all of it. Udover, at den har et lidt sporty udtryk i selve pasformen, er der tilføjet nogle sexede og vildt fine detaljer på den – som eksempelvis ved bikini-underdelen, hvor der er nogle fine stropper med guld-ringe. Toppen har den lille åbne stykke foran, som jeg virkelig synes er fin, og så er den vildt fin bagtil, hvor den har lidt en snørre-effekt. Jeg ville egentlig blot lige vise jer denne, da jeg tænkte I måske ville synes, den er ligeså fin som jeg <3 Find links under billederne – ha’ en dejlig aften piger!

indlæg skrevet i samarbejde med ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JANUARY SALE AT MIINTO