HEALTHIER CINNAMONBUNS

THE CHRISTMAS DRESS

picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Glædelig jul, mine kære læsere! Ih hvor er det vildt, at det allerede er jul, jeg kan slet ikke forstå det. Jeg er ked af, at jeg ikke fik opdateret jer igår og de sidste par dage, som jeg gerne ville, men hold op, hvor har der været fart på. Jeg arbejde hele dagen igår næsten og skulle stadig ordne de sidste gaver, så var vildt stresset. Jeg håber I alle, fik styr på alle gaverne og stadig formåede at nyde det sidste af juletiden. Udover det, håber jeg sådan I alle kommer til at nyde aftenen idag og de næste par dage, med jeres kære og familier – det er en så hyggelig tid, fyldt med traditioner og en masse hygge. Jeg elsker den intense familie- og hyggetid, som jeg tror vi alle har brug for, efter en mørk, kold og måske tildeles stresset måned med julegaveræs.

Jeg har idag iført mig denne fine kjole, eller tidligere havde jeg ;-) Nu er jeg hoppet i noget mere behageligt tøj, men synes stadig I skulle se denne fine sag fra FASHIONLINE, som er en perfekt nytårskjole! Wauw hvor er den fin! I kan finde den online lige her. Nyd nu maden, hinanden og stemningen – vi skrives ved snart igen <3 KYS fra mig!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HEALTHIER CINNAMONBUNS