LACEPANTIES AND MARIA NILA GOODIES

The blue laces

picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Laceshirt HERE / Black pants HERE


Godmorgen piger! Jeg viste denne fine blondebluse, på bloggen igår og tænkte at I ikke skulle snydes for den her på bloggen. Den er så fin og farven har altid været en favorit i mit klædeskab, da den skaber mere liv i et outfit, end en sort bluse, selvom den stadig er mørk, dyb blå. Mine bukser, jeg har på til, er fra Sparkz og er nogle jeg længe har ledt efter. Synes det er SÅ svært at finde løse bukser, der sidder pænt – ved ikke om det bare er min kropsform, eller I kan have det på samme måde? Alle problematikker opstår, så er de for kort, lange, for brede og sidst men ikke mindst, er det de færreste, der komplimenterer min bagdel – og det er da også en vigtig detalje ;-) haha! I hvertfald sidder disse så flot og er fine til det meste – også med stilletter synes jeg. Håber I får en dejlig dag ladies, vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.