THOUGHT IT WAS SPECIAL

The black silk-dress

PicMonkey CollageIMG_0502IMG_0497
Godaften piger! Jeg har nogle travle dage fortiden, dog nyder jeg dem alle hver og én. Jeg har gang i en masse spændende, rent arbejdsmæssigt, og selvom det hele lige nu er meget uforudsigeligt, så er jeg super spændt og ser meget frem til hvad fremtiden bringer. Jeg synes dog også det hele fylder rigtig meget i mit hovede lige nu, jeg tænker meget over fremtid, hvordan jeg ønsker denne, men jeg tager mig selv i, gang på gang, at jeg overanalyserer min tilværelse for meget. Jeg tror det vigtigt tit at stoppe op og nyde nu’et, nyde uvisheden til en vis grad og accepterer det hele som det er. Jeg har det med at være meget krævende overfor mig selv og sætte mig en masse mål, der tildeles kan være urealistiske – kender I det? Om ikke andet, vil jeg tage det mere med ro og mere én dag af gangen nu <3

Nok om mine tanker for idag. Jeg har set så meget frem til, at vise jer min nye silkekjole fra Rosted Raw, som jeg ikke kan få armene ned over. Da Camilla viste mig dette vidunder, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at denne skulle være min. Den sidder så smukt på, og jeg har her stylet den med et bælte fra Stars by P, for at give den et kortere look og for at den sætter sig mere ind til kroppen. Den kan dog også bruges uden bælte, med skindbukser under her til efteråret – kan I forestille jer det? I will look sooo fabolous! I kan som sagt finde kjolen hos søde Camilla i Rosted Raw – hvad synes I om den, er den ikke fin?

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THOUGHT IT WAS SPECIAL