COSINESS AND HOME

THE BEAUTY LOUNGE

picmonkey-collage3 picmonkey-collage1 picmonkey-collage dsc_4405 dsc_4429 dsc_4401 dsc_4442 dsc_4447 dsc_4449 dsc_4394
Godmorgen piger! Idag tænkte jeg, at I skulle se og høre lidt om mit yndlings beauty-univers, The Beauty Lounge, der er åbnet på Søborg Hovedgade for kort tid siden. Søde og dygtige Martine og Maj, har herefter forkælet mig med fint hår, og meget effektive ansigtsbehandlinger, men det kommer I til at høre meget mere om i nogle kommende indlæg. Idag ville jeg egentlig lige vise jer den fine salon, som bare er blevet så hyggelig og stemningsfuld synes jeg.

Jeg fik fornylig ordnet mit hår hos Martine, der har mange års erfaring som frisør og hårstylist. I kan på ovenstående billede, se lidt billeder fra hendes hår-studie – er der ikke bare fint? Nu vil jeg hoppe i bad og mødes med min mor, vi skal spise en frokost sammen senere. Følg med på bloggen senere, for at se resultatet af mit hår. I kan iøvrigt finde The Beauty Lounge på Instagram her og Facebook her. <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COSINESS AND HOME