I THOUGHT I WAS DREAMING

THE AUMTUMN MUSTHAVE

IMG_7444IMG_7443
Godmorgen piger og godmorgen søndag <3 Jeg skal ikke lave det helt store idag, synes stadig ikke jeg er kommet mig helt over gårdagens bytur – åh altså! Selvom jeg stadig er MEGET ung, er mine tømmermænd blevet gevaldigt værre over de seneste år. Haha – har I det også sådan? Jeg skal i hvertfald bare nyde søndagen, slappe af og spise god mad. C har været i Hamborg og se fodbold med drengene, så nu har jeg lige dagen alene inden han kommer hjem igen, som jeg også glæder mig til <3

Jeg har slet ikke fået vist jer, disse billeder jeg fik taget hos Miinto, i forbindelse med lanceringen af Deres Miinto Coat. Denne jakke er designet af Miinto i samarbejde med Soaked in Luxery. Den er SÅ lækker, meget varm og perfekt til efteråret som en overgangsjakke. De rosa guld detaljer står så flot til den sorte jakke og den ser bare så eksklusiv og sofistikeret ud, samtidig med at den er nem at style og passer til det meste. Den fås kun i et begrænset antal, så hvis I skal nå at have én, så det nu ladies! Køb den online lige her.

Vi skrives ved senere – er der forresten nogle indlæg, der står højt på listen? Så kunne jeg måske få lavet nogle af dem idag <3

2 kommentarer

 • Johanne

  Hej søde Caroline.
  Jeg ved ikke, om jeg bare har misset noget, men hvem er denne C som du har omtalt på det sidste?

  Hvis det er din kæreste, så ønsker jeg dig stort tillykke!
  Jeg har selv været sammen med min kæreste i snart 3 år hihi :)

  Hilsen en nysgerrig læser ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Johanne!

   Du har intet misset og ja, du har fanget den – hihi, C er min kæreste og ham skal I nok se meget mere til snart <3

   Ej hvor flot! 3 år er længe – dejligt I har det godt <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I THOUGHT I WAS DREAMING