BUCH COPENHAGEN, SØLV PALLIETKJOLE MED DE SMUKKESTE DELTALJER

THE AMAZING ATMOSPHERE, THE LOVELY COLORS AND THE COMPOSITION

SÅ inspirerende collage, jeg lavede igår. Åh gud! Alle billederne  er bare så fantastiske – jeg er fortiden vild med sammensætningen af de trå træ-look, blandet med en stilren omgivelse. Såå fint!

22 kommentarer

 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der var en masse stave fejl! *Så laver lige en ny kommentar haha :DRigtig flot og inspirerende collagesøde Caroline! :) Hvornår trækkerdu en heldig vinder af din konkurrence? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline! Nu er jeg en trofast læserog synes din blog er så unik og specielog du gør den til din helt egen!Så synes bare lige du skulle vide,at hende hers blog ligner meget din!KNUS <3http://fashionbystefanie.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anonym. Jeg følger rent faktisk Carolines blog, men har ikke prøvet at efterligne hende på nogen måde. Tvært imod – at vores blogs ligner lidt hinanden, kan jeg sagtens fornemme lidt, men ville bare lige have det på det rene, at jeg synes Caroline har en utrolig og unik blog, og at jeg beundrer den og ikke efteraber den. At vi tilfældigvis har samme stil i forhold til indretning og lign. kan jeg desværre ikke gøre så meget ved, da jeg gerne selv vil blogge om ting jeg elsker :-)Og til Caroline: er ked af hvis du har det på samme måde og føler jeg efterligner dig. Det er på ingen måde meningen!!! Det med “Følg mig på bloglovin'” med billeder osv., har jeg set så mange andre steder, og er derfor blevet inspireret den vej. Håber ikke du ser ned på det, ellers skriv en mail til mig.Knus :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er enig med dig Anonym, but no hate!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Er også enig med dig Anonym, men ingen hate til dig Stefanie:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   synes det er alt for vildt så meget efterligning det er, er ked af at sige det og det er ikke for at være ond, men det er jo tæt på en fuldstænding ordret kopi af både sætninger og tøj og opsætning….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mht. billedopsætning, så bruger jeg et program hvor “kollager” og lign. er forhåndsbestemt og dem benytter jeg mig af(PicMonkey) Jeg er ked af folk tror jeg kopierer. (og endnu mere trist over at folk benytter Carolines fine indlæg til denne diskussion):-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Wannabe :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det er strengt ligefrem at kalde mig “Wannabe” – i sidste ende er det Caroline der må kontakte mig hvis der er nogle problemer og hvis hun vil snakke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Jeg forstår ikke hvorfor du ikke laver dit eget personlige design istedet for at kopiere Caroline? Det er fint nok, at du bliver inspireret af hende – men ligefrem at kopiere hende? Du får jo ikke noget godt ud af det. Kan også godt se på din blog at din indretnings stil ligner hendes og du køber også dit tøj hos Buch Copenhagen. Det er en ting af blive inspireret, det er en anden ting at kopiere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikaela Jørgensen

   Er enig med alle de der ‘anonymer’ om, at din blog Stefanie den minder meget om Carolines.Og det gør din tumbler også. Synes det synd for Caroline, at dette går ud over hendesblog og den bliver spammet, ved godt jeg heller ikke er bedre selv med denne kommentar, men synes virkelig folk skal stoppe og tage den med Stefanie på ‘hendes egen blog’.Men blev lige nød til at skrive, da jeg synes din blog Stefanie- og dette er sagt på den pæneste måde jeg kan – den er en joke! Din blogs navn hedder ‘Fashion by Stefanie’ oppe i adresse linien – det har du jo fået fra Caroline. Dine overskifter på dine indlæg er meget ens med Carolines overskrifter. No hate, men hvorfor efteraber du så meget? Hvis din stil er lige så god som Carolines, så burde du være opfindsom nok til at lave dit eget unikke design.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke nogle kommentarer! Synes I skal lade den ligge nuog lade Caroline og Stefanie tage den selv. Det er synd for dem begge og vil I virkelig have, at Caroline skal komme hjem fra ferie og så skal dette være det første hun ser!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min blog hedder “fahion by…” fordi jeg har haft en anden blog der hed det samme men er lukket ned. Derfor har jeg samme navn da jeg oprettede en ny. Headeren på min blog + designet er lavet af en veninde og ja, kan godt se den minder om Carolines nu og er på nuværende tidspunkt ved at ændre min header. Min “tumblr” er ikke inspireret af Carolines, og hvis du kigger derinde på Tumblr, er der 1000vis af inspirerende blogge med samme tema. Her bl.a. http://creme-bliss.tumblr.com/, http://wolfves.tumblr.com/ og http://acac-ia.tumblr.com/) som jeg er blevet inspireret af, da jeg synes farverne er flotte. Mht. at have den samme “stil”, så har jeg kun handlet i Buch Copenhagen én gang, og ja selvfølgelig viser jeg det på min blog? Min mor anbefalede butikken og tog mig med derind. Det samme med indretnings-stilen. Min mor har den indretningsstil derhjemme og er derfor blevet inspireret den vej og har også postet billeder fra mine forældres hjem. Mht. overskifterne på indlæggene, så har jeg fået det fra mange blogge, bl.a. Angelina Blick og MANGE andre, hvor hun tager et flot citat som passer lidt til indholdet, i stedet for bare at skrive “jeg ha fået nye bukser”. Har ikke kopieret hendes overskrifter til noget indlæg, men selv brugt en del tid på at finde dem der passer til mit. Er virkelig ked af at folk rakker ned (delvis forståeligt, men betroede mig til min veninde med designet da jeg er dum til sådan noget). Ændres nu, og vær sød at lade vær med at hate. Jeg bruger mindst lige så meget tid og energi på mine indlæg og intet er kopieret fra Carolines unikke blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikaela Jørgensen

   Nej det er ikke kopieret – det ligner bare rigtig meget og det er nok til, at der er mange der synes at du efteraber hende. Men synes det er godt at du ændre det! Dog synes jeg stadig,at du ikke er opfindsom selv og du netop gør som mange andrebloggere gør, at hente deres inspiration udefra. Jeg har ikke selv nogen blog, men læser rigtig mange og det utroligt så mange blogs der ligner hinanden. Man skulle troat de bloggere der kommer til, at de ville prøve at skillesig ud og ikke blande sig med mængden. Og man kan jo se, at du ligehar startet din blog op. Og du er ikke god til det med design,men det er sådan noget man også burde øve sig i før man starter en blog op. Der er rigtig mange ting og overvejelser man bør gøresig før man starter en blog op – og det tror jeg ikke du har gjort!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har gjort mig utrolig mange overvejelser, faktisk et halvt års tid siden jeg lukkede min sidste blog. Jeg er lige startet ja, og har dårligt nok fået en chance før jeg bliver stemplet at jeg efterligner andre. Jeg blogger om ting jeg har lyst til og elsker, og at andre også blogger om de samme ting og elsker dem også, kan jeg desværre ikke sige noget til – sådan er bloggerverdenen bare. Jeg ændrer ikke min “stil” bare fordi jeg ser andre mennesker har den samme, for at skille mig ud. Jeg har en hel del ideer jeg har skrevet ned i forhold til bloggen og har ingen chance fået for at poste dem. Jeg har kun haft denne blog i en uge og prøver så godt jeg kan hen af vejen. At jeg ligefrem skulle have alt på plads med det samme synes jeg ikke er fair sagt af dig, da jeg lærer mere og mere hen af vejen :-) Igen; jeg har haft den i én uge. Jeg er i fuld gang med at “omdekorere” den og headeren er allerede blevet ændret og skal sikkert have lidt flere forsøg. Jeg laver ikke om på mit indhold, for sådan er jeg og jeg har brugt meget energi og tid på at skrive/tage billeder, men håber i det mindste på lidt forståelse herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikaela Jørgensen

   Jeg har slet ikke skrevet noget om at du skulle have alt på plads på din blog fra starten af. Og det jeg mente var, at man kunne vælge at øve sig og prøve sig selv frem, så man fik sit eget unikke design og ikke et som ligner andres. Blogging er en personlig og kreativ ting, som jeg mener at nogle kan lave og andre ikke kan. Der er dem som kan, hvor det falder naturligt ind- som har tiden, inspirationen og ligger hele deres personlighed og sjæl i deres blog. Og så er der dem som ikke kan, men som synes det kunne være fedt, men slet ikke har noget kreativitet og slet ikke ligger sjæl i det de laver. De vil bare opnå popularitet og kopiere fra andre blogs- og det derfor at der er så mange blogs som ligner hinanden. Alle kan lave en blog ja,men det er ikke alle kan finde ud af, at have en blog.Man kan helt sikker blive bedre til blogging, når og hvis man har forstået hvad konceptet gårud på og man ligger sin egen personlighed i det. Tror bare der er lang vej for dig endnu.Du har allerede lukket en blog ned – grundene kender jeg ikke, men undre mig over hvorfor duhar valgt, at lave en ny blog og hvad der var grunden til, at du lukkede den gamle- og om det har noget at gøre med de ting jeg nævner?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jo som sagt også det jeg gør. Jeg prøver mig frem – og jeg har dårligt nok nået at vise noget af min personlighed endnu, andet end små bider. Jeg giver dig helt ret i det med at man skal være kreativ med sin blog, men det lyder som en hentydning til at det er mig du snakker om når du siger “De vil bare opnå popularitet og kopiere fra andre blogs”. Og det samme med “.. men det er ikke alle der kan finde ud af at have en blog”. Synes ikke du skal udtale dig sådan når du ikke kender mig. Min anden blog blev lukket fordi jeg havde nogle personlige ting i mit liv som jeg var nødt til at prioritere og derfor ikke havde tiden til at blogge. Der har ingenting at gøre med de ting du nævner. Og for en god ordens skyld, synes jeg vi skal stoppe. Caroline fortjener ikke at hendes indlæg er fyldt med diskussioner. Jeg HAR sagt hun kan skrive en mail til mig, så andet er der ikke at sige. Jeg HAR ændret header. Ændrer ikke layout (billeder og tekst i midten af skærm), da min gamle blog havde præcis samme. God dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikaela Jørgensen

   Er enig I at vi skal stoppe nu, så dette bliver min sidste besked. Det lyder måske lidt hårdt det jeg skriver og det jeg ked af, men det er sandheden som jeg tror, at der ikke er ret mange som tørat sige. Hvis jeg havde en blog, som jeg var nået rigtig langt med, lagt min sjæl i og fik rigtig god feedback på, så ville jeg selv blive irriteret over at se, alle de nye blogs som er blevet til efter min – lignede min. Alle fortjener en chance i blog land og det gør du også. Håber bare du tænker over noget det jeg har sagt.Kan godt se, at noget af det jeg har skrevet virker som om jeg har rettet det imod dig men det er det ikke. Jeg lod det gå ud over dig og det vil jeg gerne sige undskyld for! Det er en længere tids frustration, som jeg har haft over alle de blogs som ligner hinanden. Men det mener jeg helt ærligt, at det var forkert at lade det gå ud over dig. Det var slet ikkemeningen! Så derfor undskyld. Men står stadig ved, at din blog ligner/lignede Carolines. Men ja, I to skal selv finde ud af det og jeg vil ikke blande mig mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, hvor er det nogle flotte billeder! Jeg er bare blevet helt vild med dig og din super fine stil! Keep on the good work!http://julie-eriksen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – hvor er du bare sød! Jeg har lige kigget forbi din blog, og vil klart følge den fra idag af – så fin!Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg blander mig normalt ikke i kommentarer, men følger mange bloggere, og er ret rystet over kommentarerne på denne side. Helt ærligt Mikaela, du ser ud til at have et problem. Du kritiserer en blogger på en anden bloggers side. Har aldrig oplevet noget så lavt, jeg følger normalt Carolines blog, og forventer ikke, at læse den slags kommentarer omkring en anden blogger på denne blog.Hvis du har et problem med en blog, så lad vær at læse den. Du angriber hende meget personligt,så giv hende dog en chance, og efterfølgende har jeg så set hendes blog, og syntes ikke den er kopieret,så får man netop inspiration fra andre uden at være en copikat. Der er mange mennesker der handler i de samme butikker uden at efterligne en bestemt, så syntes du er vildt langt ude. Som sagt, hvis du ikke gider læse hendes blog, så lad hende være i fred, i stedet for denne form for chikane. Lad nu være med at kommentere mit indlæg, og lad det være, for syntes ikke Caroline kan være tjent med at du bitcher på hendes side. Hilsen Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BUCH COPENHAGEN, SØLV PALLIETKJOLE MED DE SMUKKESTE DELTALJER