HAPPY VALENTINE

THAT’S JUST SO TYPICALLY ME

picmonkey-image
Hej piger! Jeg synes det var tid til et indlæg, med lidt mere fokus på mig som person og jer selvfølgelig – for at det hele ikke kun, handler om al mit tøj og andet gear, jeg viser jer her på bloggen ;-) Hihi, tiden går jo så stærkt og indimellem, kan jeg godt helt komme fra at få skrevet de mere personlige indlæg, så tænkte at det var perfekt med ét idag <3 Jeg har før delt nogle sjove facts om mig og tænkte, at en opdateret og nyere version, kunne være lidt hyggelig – denne gang, ville jeg dog elske, hvis I måske også ville dele et sjovt fact om Jer selv med mig og bloggen? Jaaa, ikke?? Her har I i hvertfald nogle om mig:

Jeg bliver meget let rørt fortiden? Det vildt underligt, men førhen kunne jeg ALDRIG finde på at græde til en film, nu skal der intet til, før tårerne triller – hmm, mærkeligt ikke? Det kan også være en sød besked fra min forældre, Christoffer eller sågar min søster. Jeg er ikke så vild med at indrømme det, men er lidt blevet en tudeprinsesse på det seneste.

Jeg drikker nærmest aldrig en varm kop kaffe, det sker kun, hvis jeg virkelig fryser og har brug for noget varmt. Det er godt et år siden, jeg fik øjnene op for kaffe – det startede med en sukkerholdig iskaffe og en tiramisu kage, men nu kan jeg ikke leve uden min morgen- og eftermiddagskaffe – haha. Om ikke andet, har jeg holdt mit til iskaffen og det er min yndlingsdrik – den drikker jeg både morgen og eftermiddag, mhhhm! Det er så lækkert jo!

Jeg ønsker mig SÅ meget en hund og kan slet ikke vente, til det én dag bliver rette tidspunkt – forhåbentligt snart, hihi ;-) Er sikker på, jeg bliver en fantastisk hunde-mor!

Jeg synes, mit udseende og udtryk ændrede sig RIGTIG meget, da jeg fik klippet mit hår til skulderen – har I tænkt over det? Jeg er så glad for beslutningen, særligt fordi mit hår virkelig havde brug for det, men indmellem savner jeg min laaange hestehale. Jeg synes dog virkelig, at jeg fik et mere voksent udtryk og så en del ældre ud med mit korte hår? Hvad tænker I om det? Se mit lange hår her og her fx.

Jeg elsker fart og hurtige ting som biler og ruchebaner, jeg er en lidt en dreng på dette punkt og det kan ikke blive vildt nok eller gå hurtigt nok – det er lidt farligt, efter jeg fik min egen bil, men ovenpå en par fartbøder og nogle skrækkelige skræmme videoer, er jeg ved at lære, at holde fartgrænserne. Men nøj hvor gad jeg godt, bare indimellem, kunne få lov at race rigtigt igennem, og selvfølgelig gerne i en lækker sportsvogn ;-)

Jeg har nogle rejsedestinationer i år, jeg rigtig gerne vil til, det er L.A, Milano og Bali – om det bliver alle tre, ved jeg ikke, men én eller to af dem, ønsker jeg brændende kommer til at gå i opfyldelse.

Jeg har en indre drøm, om en dag at få lov, at designe mit eget badeværelse i mit eget hjem – haha, badeværelset, har altid været ét rum jeg værdsætter meget, når det er hyggeligt og pænt – jeg synes virkelig det er et vigtigt rum, der absolut ikke skal glemmes!

Når, har en masse flere, men så ville listen blive lang ;-) Jeg håber I vil dele nogle sjove facts om jer, god aften søde læsere!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HAPPY VALENTINE