take a break

THAT SUMMER TAN

millepicmonkey-collage11
Hej piger. Mange af jer, spørger ind til hvordan jeg holder mig solbrun året rundt, hvilken selvbruner jeg bruger og hvad mine erfaringer med det er. Svaret tænkte jeg, at I skulle have i et indlæg helt for sig selv, så det har I altså her. Jeg har faktisk aldrig gået i solarie, som I aldrig?! Jeg var lidt hooked på det, da jeg var yngre husker jeg, nok mest fordi nogle af mine veninder gjorde det og søster indimellem også. Jeg besluttede dag her, at jeg ville prøve det, selvom mine forældre var meget imod det, men jeg har simpelhen for meget klaustrofobi, til at ligge inden i sådan en lille kobbel, haha!

Siden hen, har jeg dog også haft meget mere fokus, på at passe på min hud og har derfor altid beskyttet mig meget i solen, og har langt hellere ville bruge en masse spraytan og selvbruner, fremfor at skade min hud, for at være ‘naturlig’ brun i en uge. Jeg har altså brugt meget selvbruner igennem tiden, men indimellem fået en spraytan, da det helt sikkert giver det flottest, bedst holdbare og mest naturlige resultat synes jeg.

Nu er jeg så heldig, at min søde søster er begyndt at lave spraytan, så jeg har kunne få det lavet, af hende meget ofte. Jeg får oftest den mørkeste af hendes farver, der iøvrigt er parfume- og parabenefri, som altså giver den fineste sommerglød – man virkelig bliver afhængig af. I kan i også se et før/efter billede, på øverste collage – er det ikke vildt? 5 minutters spraytan, kan få én til at se ud som om, man netop er vendt hjem fra en ferie i syden. Me liike! I kan se min søsters fine arbejde på @salonyouglow og Facebook her. Nu vil jeg smutte til Magasin, skal lige have købt nogle småting – vi skrives <3

4 kommentarer

 • Michelle

  Hej Caroline.
  Hvor ofte får du genopfrisket dun spray tan og har du oplevet problemer med det ift. Træning?

  Knus
  Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Michelle!

  Jeg får frisket den op ca. en gang hver 2.-3. uge, hvis jeg skal noget, og ellers kan man selv friske den op med selvbruner hjemme <3

  Min søster sælger Body Blur fra Vita Liberata, der holder farven!

  Man skal ikke træne samme dag, men efterfølgende, er der ingen problemer.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej smukke Caroline. <3

  Vi har galla på min skole på fredag, og overvejer rigtig meget at bestille en tid hos din søster, da det simpelthen ser så fint ud! <3

  Er lidt i tvivl om, om det er bedst at få det lavet om onsdagen eller dagen inden, torsdag. Hvis jeg vælger onsdag er jeg bange for at farven er begyndt at forsvinde fredag, men er også meget nervøs for at få det lavet for første gang dagen inden galla. Hvad vil du anbefale? <3

  Derudover synes jeg at jeg har hørt noget om, at man helst skal have fedtet hår når man får det lavet, så farven ikke smitter af i håret (har blondt hår ligesom dig). Passer det? <3

  Håber du kan hjælpe. Hvis du har andre gode råd, vil jeg meget gerne høre dem. <3

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke Sofie <3 Ih hvor spændende! Galla på ens skole, er altid så sjovt! Er sikker på, din aften bliver fantastisk <3

   Jeg ville vælge, at få spraytanen onsdag eller torsdag. Selv, synes jeg nemlig at farven er finest her og så har du også nået, at være i bad og skylle overskydende farve af, samt fjerne al spraytan-lugten, der er der, de første timer <3

   Ift håret, gør det ingenting. Jeg plejer bare at hoppe i bad dagen forhinden og ikke smørre noget creme på kroppen, da det vil kunne gøre, at spraytannen ikke holder så længe <3 Først når du har fået spraytannen på, er det godt at smøre sig ind i creme efterfølgende. Men det kan min søster, forklare dig meget mere om <3

   Du får en hætte på, så du ingenting får i håret <3

   Håber din aften bliver fantastisk og husk, du altid kan skrive hvis du har flere spørgsmål, til enten min søster eller jeg <3

   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

take a break