take a break

THAT SUMMER TAN

millepicmonkey-collage11
Hej piger. Mange af jer, spørger ind til hvordan jeg holder mig solbrun året rundt, hvilken selvbruner jeg bruger og hvad mine erfaringer med det er. Svaret tænkte jeg, at I skulle have i et indlæg helt for sig selv, så det har I altså her. Jeg har faktisk aldrig gået i solarie, som I aldrig?! Jeg var lidt hooked på det, da jeg var yngre husker jeg, nok mest fordi nogle af mine veninder gjorde det og søster indimellem også. Jeg besluttede dag her, at jeg ville prøve det, selvom mine forældre var meget imod det, men jeg har simpelhen for meget klaustrofobi, til at ligge inden i sådan en lille kobbel, haha!

Siden hen, har jeg dog også haft meget mere fokus, på at passe på min hud og har derfor altid beskyttet mig meget i solen, og har langt hellere ville bruge en masse spraytan og selvbruner, fremfor at skade min hud, for at være ‘naturlig’ brun i en uge. Jeg har altså brugt meget selvbruner igennem tiden, men indimellem fået en spraytan, da det helt sikkert giver det flottest, bedst holdbare og mest naturlige resultat synes jeg.

Nu er jeg så heldig, at min søde søster er begyndt at lave spraytan, så jeg har kunne få det lavet, af hende meget ofte. Jeg får oftest den mørkeste af hendes farver, der iøvrigt er parfume- og parabenefri, som altså giver den fineste sommerglød – man virkelig bliver afhængig af. I kan i også se et før/efter billede, på øverste collage – er det ikke vildt? 5 minutters spraytan, kan få én til at se ud som om, man netop er vendt hjem fra en ferie i syden. Me liike! I kan se min søsters fine arbejde på @salonyouglow og Facebook her. Nu vil jeg smutte til Magasin, skal lige have købt nogle småting – vi skrives <3

Your Comments

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

take a break