FEBRUARY CALLS FOR NEW NELLY STYLES

THAT SUMMER FEELING

picmonkey-collage
Godaften ladies! Se lige hvor jeg og mine fine prints og farver, emmer at sommer og forår på disse billeder! Jeg tror, vi alle higer efter varmen og solen, men alene tøj som dette, gør altså også et eller andet ved vinterpsyken. Både den fine bomberjakke og hullede tee, er fra Sofie Schnoor, to styles jeg virkelig er vild med og har måtte have med mig hjem. Lige nu, er jeg allerede hoppet i seng. Som I måske ved, har Christoffer og jeg været med hans familie, til hans farmors fødselsdag på Hindsgavl Slot, så efter en fantastisk 5 retters menu, mange drinks og en god brunch, er vi godt trætte. Jeg skal være frisk til imorgen, hvor jeg skal fejre min fantastiske mors fødselsdag, det glæder jeg mig meget til <3

Jeg ville egentlig også blot lave en lille update til jer, da jeg tænkte I alle, ligesom jeg, trængte til lidt forårs-vibes ;-) hihi, sov nu rigtig dejligt <3 Kys
___________________________
1. Flower bomberjacket HERE / 2. Rough tee HERE / 3. Printet flowershorts HERE

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FEBRUARY CALLS FOR NEW NELLY STYLES