NEW HOME

THAT DENIM THING

picmonkey-collage2 picmonkey-collage1 dsc_9737 dsc_9739
ASOS denimjacket HERE 350 kr.
___________________________________
Godaften piger <3 Så er endnu en dag gået her i min nye lejlighed og jeg synes det begynder at ligne noget, kan ikke vente med at vise jer det færdige resultat! Nu skal jeg igang med pakke, til skiferien imorgen. Ih hvor jeg glæder mig <3 Det bliver bare sååå dejligt! Idag ville jeg dog vise jer, denne SÅ fine og rå denimjakke, som jeg har glædet mig helt vildt til at vise jer. Jeg fandt den hos ASOS forleden, til 350 kroner, hvilket jeg synes er en hel fair pris. Jeg har tit haft ledt efter den helt rigtige denimjakke, men synes ofte de bliver meget voldsomme og maskuline. Denne har korte ærmer og et lidt vasket udtryk, som gør den vildt rå, men alligevel fin og feminin! Hvad synes I om den?

Nu vil jeg pakke videre og få gjort mig klar, vi skrives ved senere <3

indlæg skrevet i samarbejde med ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NEW HOME