MATCHING

THAI BOWL

dsc_6850
Hej piger. Op til flytningen, forsøgte jeg at få tømt godt ud i køkkenskufferne og det var faktisk helt vildt, hvor meget mad, jeg havde – som jeg egentlig havde glemt lidt om. Kender I ikke det, at man bliver fristet sådan, at alverdens spændende madvarer, når I er nede og handle? Jeg falder i fælden hver gang og køber tit en masse ind, jeg egentlig glemmer at få brugt eller tænker jeg vil anvende, men kommer helt fra igen. Derfor var det en oplagt mulighed, da jeg skulle flytte, at få ryddet lidt ud før jeg flyttede.

Det resulterede bl.a. i denne thai-bowl, der endte med at blive SÅ lækker! Jeg var egentlig ret imponeret over mine madlavningsevner i thai-kategorien, efter dette udfald ;-) Jeg brugte:

Kokosmælk
Brocoli, enten frisk eller fra frost
Svampe
Søde kartofler
Hvidløg
Løg
Grøntsagsboullion
Quinoa
Thai-pasta
Evt. karry og chili efter smag

Start med at svits løg, hvidløg og svampe på panden. Kom herefter broccoli, søde kartofler og steg det godt igennem. Nu hældes vandt med opløst grøntsagsboullion op i gryden og herefter kokosmælken. Tilsæt til sidst thai-pastaen og krydderierne og lad den stå og simre. Quinoaen kogte jeg ved siden af, og brugte som ris til retten.

Retten er super lækker, mættende og ikke mindst sund. ENJOY <3

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MATCHING