MONDAY

Tchibo

picmonkey-image
Hello ladies. Jeg har fået mig en alt for lang lur på sofaen, som startede i eftermiddags og først sluttede her til aften. Super smart Caroline ;-) hihi, det ligner slet ikke mig, men dagene som I måske ved, står jeg midt i et lejlighedskøb, har fuld smæk på NINÈ Copenhagen og den nye kollektion, blogger (og jer selvfølgelig) og skole – så ja, det har været lidt hektisk, men jeg tror der er ved at komme godt ro på det hele snart. Jeg kan slet ikke vente, til at jeg kan fortælle og vise jer mere om min nye lejlighed.

Jeg tænker, at det skal være omdrejningspunktet, for at jeg få sat 100% gang i min YouTube kanal, hvilket er noget jeg har gået og tænkt over længe. Jeg har forsøgt mig med at lave en række videoer tidligere, men må ærligt indrømme, at jeg aldrig har følt mig helt tilfreds med det færdige resultat og det har gjort, at jeg har mistet modet på det og valgte at fokuserer på det jeg er god til. Men nu skal det altså være og jeg kan mærke, at det kribler indeni, for at få lov at dygtiggøre mig til YouTube. Så det håber jeg I er med på og jeg glæder mig til at fortælle jer mere om det hele <3

Her til aften, ville jeg vise jer denne SÅ fine stol fra Tchibo, der er et af mine nyeste interiør-fund, som jeg lige pt. har hos mine forældre, indtil jeg flytter ind i den nye lejlighed. Den er SÅ fin! Det er både en inden- og udendørs stol, så den er vild anvendelig og en del mere fancy end min nuværende café stol på altanen. I kan finde den online her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MONDAY