Afternoon sunshine

Tapet inspiration

PicMonkey CollageGodmorgen piger! Flere og flere af Jer har spurgt ind til et indlæg om et indlæg, omhandlende tapet og generelt vægdekoration. Jeg har selv, altid været ekstremt inspireret af tapeter og måden de kan ændre et rum fuldstændigt. Udtrykket i rummet kan ændres og differentieres i utallige forskellige måder, og jeg elsker at eksperimentere med dette. Lige for tiden, må jeg indrømme at jeg er i en periode, hvor jeg elsker at indrette – det kommer og går lidt. Det kommer tit også meget an på om jeg føler mig inspireret, ellers er det nemlig svært at skabe noget unikt og inspirerende.

Jeg går og glæder mig helt vildt til at skulle indrette min fremtidige lejlighed, det har altid været noget som jeg har set helt vildt frem til – det gør vi vel alle, bare en lille smule? Jeg ELSKER at indrette, det er noget jeg virkelig går og hygger mig med, og føler det altid lidt som et frirum, hvor tiden bare går helt vildt stærkt og hvor man har mulighed for at eksperimenterer og skabe noget personligt. Jeg lægger meget kærlighed i indretningen af mine egne værelse, og elsker fornyelse – det giver mig tit ny energi og som om der kommer frisk luft i min hverdag, vildt der nogen gange ikke skal mere til ;-)

Jeg har udvalgt mine absolut yndlings tapeter, som jeg er helt forelsket i. Jeg har endelig fundet ét, som rent faktisk ligner det jeg har i mit soveværelse, som mange af Jer har spurgt meget ind til (find det her). Min søsters tapet, som I kan se mere af i dette indlæg – er på billedet under, det som ligner mit (helt ude til højre nr. 3 fra toppen). Jeg er særligt vild med nr. 3 helt ude til venstre fra toppen, som er en blanding mellem guld og sølv – jeg synes den grålige nuance komplimenterer det smukke guld mønster rigtig flot, hvilket jeg er vild med!

Udover dette er det ternet tapet en favorit hos mig, det er så fint og kan gøre et rum fantastisk smukt! Især i et køkken synes jeg det vil være smukt, det er selv noget jeg drømmer om at få i mit fremtidige hjem. Hvordan har I det med tapeter? Og har I det selv derhjemme? Der er meget forskelligt fra person til person om man overhovedet er til det, så del endelig Jeres meninger og erfaringer. Alle de ovenstående tapeter er fra TapetForum, som har et kæmpe stort sortiment med bredt udvalg – der er noget til enhver smag.
Love Caroline


Fra venstre og ned; guld tapet ・guldmønstret tapet m. grålig baggrund rustikt ‘Brooklyn’ tapetbeige/sølv mønstret tapet ・guldfarvet naturtapet ・doushed lilla ternet tapet grafisk tapet med sølvfarvet mønster ・romantisk sølvmønstret tapet ・‘flower garden’ naturligt tapet ・ shiny blomstret/lyserødt tapet (ét af mine yndlings)


 

2 kommentarer

 • Hej Caroline.
  Skønt du endelig lavede et indlæg om tapet! :)
  Jeg kan rigtigt godt lide din søsters tapet. Der er noget sødt over det. :)

  Ellers er det rigtig mange pæne du har fundet :)

  Håber du får en fantastisk dag! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Natascha <3

   Hihi, ja endelig – er ked af ventetiden. Jeg er også helt vild med min søsters tapet, det er så fint :-)

   Du må også have en dejlig dag <3
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Afternoon sunshine