FINALLY THE VIDEO IS ONLINE

TAPETFORUM ∙ MAKE IT UNIQUE

IMG_7352 IMG_7353 IMG_7357 IMG_7359 IMG_7365 IMG_7367 IMG_7370 IMG_7371 IMG_7374 IMG_7376 IMG_7378 IMG_7383 IMG_7384 IMG_7390 IMG_7392 IMG_7393
Pictures by Anders Aqqalu Andersen

Hej piger! Jeg var forbi TAPETforum forleden og kigge på tapet til mit nye soveværelse og ej hvor var der bare meget fint! Jeg kan snildt få nogle timer til at gå med, at sidde online hos TAPETforum og kigge på tapet, da der er så meget flot og det hele er unikt på hver sin måde. Der er på samme vis, noget for enhver smag, om der er tale om et romantisk pigeværelse, eller minimalistisk tapet til stuen, så er det til at finde.

Jeg har altid elsket tapet, da jeg synes det skaber en smuk kontrast i et rum, samtidig med at det giver et unikt og personligt look og kan virkelig gøre underværker for et ellers enkelt rum, ligesom det skaber en masse hygge. I min lejlighed hvor jeg bor nu, har jeg intet tapet, da jeg gerne ville vente, til jeg var helt sikker på hvor det skulle være henne og hvor det ville se flottest ud at sætte op. Nu har jeg dog besluttet mig og jeg kan slet ike vente med at vise jer, hvilket tapet jeg har valgt og resultatet af det, når det engang kommer op. Ih hvor bliver det bare flot!

Har I erfaringer med tapet i hjemmet? Hvis ikke, kan jeg virkelig anbefale jer at kigge forbi TAPETforum’s smukke showroom på Frederiksberg eller kigge på deres onlineshop lige her. Vi skrives ved <3
Kisses

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FINALLY THE VIDEO IS ONLINE